FlexyFit

FlexyFit

Дея

Дея е атлет с дългогодишна практика, занимава се с бягане и планински трекинг. Открива йога през 2008 г., и години по късно тя заема все по – важно място в живота й – първо като част от личната и практика, а след това и професионално. Сертифициран инструктор към Yoga Alliance (200 HR) и преподава от 2018 г.

Класовете, които води, са в любимия й стил йога – Виняса Флоу. Най-много обича да преподава на начинаещи ученици, защото счита, че изграждането на добър фундамент е най-важно за развиване на практиката.

Тя обича да споделя със своите ученици основните йога принципи за постигане на добър, осъзнат, смирен и пълноценен живот, които помагат не само на постелката, а най-вече в житейския им път. За Дея йога не само помага за здраво тяло и спокоен ум, а се превръща в начин на мислене и преживяване на живота. Мотото й е „Веднъж Йога – Завинаги Йога“!

Ако желаете да изградите добри основи в личната си практика, или да затвърдите натрупаните до момента познания и да надградите знанията и уменията си в областта, класовете с Дея ще са ви изключително полезни!

Нашите инструктори