FlexyFit

FlexyFit

Иво

Иво е професионален инструктор с богат опит и интереси в областта на спорта. Сертифициран треньор е в редица стилове. Преподава индивидуални и групови тренировки от 5 години, като основният му интерес е към подобряването на физиката и здравето на тялото, които на съвременен език наричаме “функционални” или “кондиционни” тренировки.

Започнал е с преподаване на широко разпространения интервал “Tabata”. След това добавя към своите интереси “Bulgarian bag”- един от методите за тренировка в бойните спортове. Любознателността му го мотивира да продължи с обучението си към “Functional Step”, след което преминава и към тренировките на “Les Mills”. Във вече богатия си опит като инструктор води всички нива от Les Mills, от най-ниско интензивния клас по “Balance”, към изпомпващия с тежести “Body Pump”, до най-високоинтензивния им клас “Grit”.

Натрупаните знания и опит от всички гореизброени стилове намират приложение в най – любимия му стил на преподаване, който е кръстен със събирателното название „кондиционни тренировки‘‘. Начинът му на преподаване е силно позитивен и мотивиращ, а освен че ще подобрите физическата си форма, ще придобиете и много нови умения! Убедете се сами в ефективността на тренировките му!

Нашите инструктори