FlexyFit

FlexyFit

Пилатес и Мобилност

Системата от упражнения в плавен ритъм, разработена в началото на 20 век от Йозеф Пилатес, както и мобилността – комбинацията от упражнения за гъвкавост на ставите, съчетана с физическа сила за поддържане на даден обем от движения, са чудесен начин за поддържане на елегантна и стегната фигура и силни мускули.

 

Пилатес и мобилност могат да се съчетаят прекрасно с други спортове и активност и носят много ползи за тялото – подобряване на стойката и баланса, изграждане на сила и гъвкавост в мускулите, увеличаване на обхвата на движение на ставите, контрол на дъха и повишаване на тонуса и издръжливостта.

 

Имаме серии за начинаещи, както и такива за напреднали. Ако искате да задълбочите работата си за конкретни умения или сила в определени зони, опитайте някои от сериите за баланси на ръце.

 

Много от класовете имат и терапевтичен ефект, като ще Ви помогнат да заздравите слабите зони в тялото, да коригирате стойката си и да подобрите своите модели на движение. Забавлението и доброто настроение в компанията на нашите инструктори е гарантирано!